Tapas maaltijden

Tapasmaaltijd:
Gemarineerde olijven, proeverijtje van edelbrons, couscoussalade, gemarineerde komkommer met krab, tonijnsalade, gehaktballetje in tomatensalsa, gevuld eitje, dadel gevuld met roomkaas en panchetta, geroosterde paprika met geitenkaas en gemarineerde champignons.
Diverse broodsoorten met 3 dipjes, kopje gazpacho.
Warme gerechten; Krieltjes met peterselie, kippenvleugeltjes, roerbakgroente, runderhamburgertje met een pittig sausje, vispotje met courget.
Prijs p.p. € 19.50

 MG 2582 Edit

Maaltijd de luxe:
Taggiasche en gemarineerde olijven, luxe proeverijtje van edelbrons, couscoussalade met rivierkreeftjes, gemarineerde komkommer met krab, gevulde rundercarpaccio, eitje met gerookte zalm, gehaktballetje in tomatensalsa, rauwe tonijn met sesam, manchego met ibericoham en geroosterde paprika met geitenkaas.
Diverse broodsoorten met 3 dipjes, kopje gazpacho met garnaaltjes.
Warme gerechten; Krieltjes in peterselie, roerbak met gamba's, carpacciospies, lamskoteletje met een mini lamsburgertje, mosselen in een pittig vissausje.
Prijs p.p. € 24.50

 MG 2570 Edit

Mannenmenu:
Koude gerechten; Gemarineerde olijven, proeverijtje van edelbrons, chorizospiesje, gehaktballetje in tomatensalsa, gevuld eitje met gebakken uitjes, gamba in knoflook gebakken, groentetortilla, krabsalade met amandelen, aardappelsalade met spekjes.
Diverse broodsoorten met 3 dipjes, kopje goed gevulde soep met tomaat, groente, gehakt en kip.
Warme gerechten; Aardappelgratin, roerbakgroente, spareribs, kipspiesje, runder hamburgertje, venkelworstjes, kipvleugels.
Prijs p.p. € 22.50

Kleine bestellingen of last minute bestellingen kunnen iets afwijken van bovenstaande gerechten.

Voor groepen is het ook mogelijk de extra luxe proeverij te bestellen voor € 29.50 p.p.

Grote partijen vullen wij graag in naar de persoonlijke wensen. Neem hiervoor even contact op.

 MG 2795

De warme gerechten serveren wij op aluminium schalen zodat U deze zelf op elk gewenst moment  even in de oven kunt verwarmen. Wij zullen ervoor zorgen dat de gaarheid van de producten op elkaar afgestemd zijn zodat deze tegelijk in de oven kunnen. Grotere partijen gaan uiteraard warm in shaving-dishes.

Tegen een kleine meerprijs kunnen wij voor U stijlvol wegwerpservies en bestek bij de proeverijen leveren.

Contact Ons
T 0612991979
info@detapasproeverij.nl


Social media