Tapas maaltijden

Tapasmaaltijd:
Koude gerechten; Gemarineerde olijven, proeverijtje van edelbrons, gegrilde groente in marinade, gemarineerde haring in 't zuur, krabsalade met amandelen, gehaktballetje in tomatensalsa, gevuld eitje met gebakken uitjes, dadel gevuld met roomkaas en spek, geroosterde paprika met geitenkaas.
Diverse broodsoorten met 3 dipjes, kopje courgetsoep met kruidenkaas.
Warme gerechten; Spaanse aardappelen, gebakken champignons met paprika, kipfilet met citroen en knoflook, runderhamburgertje met een pittig sausje, gebakken mosselen met prei, krabkoekje.
Prijs p.p. € 19.50

 MG 2582 Edit

Maaltijd de luxe:
Koude gerechten; Taggiasche en gemarineerde olijven, luxe proeverijtje van edelbrons, gamba in knoflook gebakken, gegrilde groente in marinade, gevulde rundercarpaccio, gerookte forel met zalm en een kruidencréme, gehaktballetje in tomatensalsa, gevuld eitje met rivierkreeftjes, manchego met ibericoham.
Diverse broodsoorten met 3 dipjes, kopje courgetsoep met gamba en zalm.
Warme gerechten; Spaanse aardappelen, gebakken paddestoelen met paprika, carpacciospies, spareribs, zalm en kabeljauw met mojo en mosselen.
Prijs p.p. € 24.50

 MG 2570 Edit

Mannenmenu:
Koude gerechten; Gemarineerde olijven, proeverijtje van edelbrons, chorizospiesje, gehaktballetje in tomatensalsa, gevuld eitje met gebakken uitjes, gamba in knoflook gebakken, groentetortilla, krabsalade met amandelen, aardappelsalade met spekjes.
Diverse broodsoorten met 3 dipjes, kopje goed gevulde soep met tomaat, groente, gehakt en kip.
Warme gerechten; Aardappelgratin, roerbakgroente, spareribs, kipspiesje, runder hamburgertje, venkelworstjes, kipvleugels.
Prijs p.p. € 22.50

Kleine bestellingen of last minute bestellingen kunnen iets afwijken van bovenstaande gerechten.

Voor groepen is het ook mogelijk de extra luxe proeverij te bestellen voor € 29.50 p.p.

Grote partijen vullen wij graag in naar de persoonlijke wensen. Neem hiervoor even contact op.

 MG 2795

De warme gerechten serveren wij op aluminium schalen zodat U deze zelf op elk gewenst moment  even in de oven kunt verwarmen. Wij zullen ervoor zorgen dat de gaarheid van de producten op elkaar afgestemd zijn zodat deze tegelijk in de oven kunnen. Grotere partijen gaan uiteraard warm in shaving-dishes.

Tegen een kleine meerprijs kunnen wij voor U stijlvol wegwerpservies en bestek bij de proeverijen leveren.

Contact Ons
T 0612991979
info@detapasproeverij.nl


Social media