TAPASTUIN

TAPASTUIN

Tuin 1

We zijn alweer volop bezig om de tapastuin nog gezelliger te maken! Het terras is vergroot dus je kunt nu ook met een grotere groep terecht in de tuin. Aan een gedekte tafel of in de loungezitjes aan hoge tafels, alles is mogelijk en naar persoonlijke wens aan te passen. Mogelijk voor groepen vanaf 8 personen. Informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Tuin 2

BORRELPLANK "DE TAPASPROEVERIJ"

Vanwege het enorme succes van de decemberborrelplank heb ik besloten een soortgelijke plank erin te houden door het hele jaar heen. Dit zit tussen de borrelhapjes en de maaltijd in. Dus de koude gerechtjes, daarbij broodsoorten met 3 dipjes en 3 warme gerechtjes voor € 16.50 p.p.

 MG 2582 Edit

PERSONEELSBORREL / FAMILIEDAG / VRIENDENBORREL

Een borrel op locatie, op de zaak, thuis, alles is mogelijk. Wist je dat je onze hapjes o.a. ook kunt bestellen voor een groep bij proeflokaal Goesting en café de Klokkenluider in Venray.

job 1

PRIVATE DINING

Wil je gezellig met een groep uit eten in huiskamersfeer? Bij ons zit je letterlijk in de keuken of in de tapastuin, de ruimte is dan alleen voor jullie gereserveerd. Leuk voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, familie of vriendenuitje, met je sportclubje enz. enz. Dit kan vanaf 8 personen. De prijs voor een uitgebreide tapasproeverij is € 27.50 inclusief een tapas dessert. De prijs voor een private tapasluch is € 17.50 (brood met dipjes, klein kopje soep, 8 koude en 3 warme gerechtjes.)
Reserveren via nr 06-12991979 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG 2640 beerpairing

BEERPAIRING

In samenwerking met Mr Hop kunnen wij een mooie beerpairing aanbieden. Hierbij zijn de smaken van de gerechten en de bieren helemaal op elkaar afgestemd. Voor groepen vanaf 8 personen te boeken. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Zowel thuis als op locatie mogelijk. 

Binnenkort weer Lazy Sunday in de tapastuin. Loungemuziek, bites en drinks, en het liefst het zonnetje erbij natuurlijk. Houd ook onze facebook pagina in de gaten.

 

Contact Ons
T 0612991979
info@detapasproeverij.nl


Social media