BORRELHAPJES

Borrelhapjes (koud):
Gemarineerde olijven, proeverijtje van edelbrons, gegrilde groente in marinade, gemarineerde haring in 't zuur, krabsalade met amandelen, gehaktballetje in tomatensalsa, gevuld eitje met gebakken uitjes, dadel gevuld met roomkaas en spek, geroosterde paprika met geitenkaas.
Prijs p.p. € 7.50

Borrelhapjes de luxe (koud):
Taggiasche en gemarineerde olijven, luxe proeverijtje van edelbrons, gamba in knoflook gebakken, gegrilde groente in marinade, gevulde rundercarpaccio, gerookte forel met zalm en een kruidencréme, gehaktballetje in tomatensalsa, gevuld eitje met rivierkreeftjes, manchego met ibericoham.
Prijs p.p. € 12.50

 MG 2775BORRELPLANK DE TAPASPROEVERIJ; de borrelplank is een combinatie van de borrelhapjes en de maaltijd, qua hoeveelheid zit het er tussenin.

Koude gerechten; gemarineerde olijven - gegrilde groente in marinade - krabsalade met amandelen - proeverijtje van Edelbrons - geroosterde paprika met geitenkaas - gemarineerde haring in 't zuur - gevuld eitje met gebakken uitjes - dadel gevuld met roomkaas en spek - gehaktballetje in tomatensalsa - diverse broodsoorten met 3 dipjes Warme gerechten; kipspiesje - mini hamburger - gebakken mosselen met prei.
Prijs p.p. € 15.00

Kleine bestellingen of last minute bestellingen kunnen iets afwijken van bovenstaande gerechten.

Contact Ons
T 0612991979
info@detapasproeverij.nl


Social media