BORRELHAPJES

Borrelhapjes (koud):
Gemarineerde olijven, proeverijtje van edelbrons, couscoussalade, gemarineerde komkommer met krab, tonijnsalade, gehaktballetje in tomatensalsa, gevuld eitje, dadel gevuld met roomkaas en panchetta, geroosterde paprika met geitenkaas en gemarineerde champignons.
Prijs p.p. € 7.50

Borrelhapjes de luxe (koud):
Taggiasche en gemarineerde olijven, luxe proeverijtje van edelbrons, couscoussalade met rivierkreeftjes, gemarineerde komkommer met krab, gevulde rundercarpaccio, eitje met gerookte zalm, gehaktballetje in tomatensalsa, rauwe tonijn met sesam, manchego met ibericoham en geroosterde paprika met geitenkaas.
Prijs p.p. € 12.50

 MG 2775BORRELPLANK DE TAPASPROEVERIJ; de borrelplank is een combinatie van de borrelhapjes en de maaltijd, qua hoeveelheid zit het er tussenin.

Koude gerechten; gemarineerde olijven - gevuld eitje - tonijnsalade - proeverijtje van Edelbrons - geroosterde paprika met geitenkaas - couscoussalade - gemarineerde komkommer met krab - dadel gevuld met roomkaas en panchetta - gehaktballetje in tomatensalsa - gemarineerde champignons - diverse broodsoorten met 3 dipjes Warme gerechten; kipvleugeltjes - mini hamburger - roerbak met gamba.
Prijs p.p. € 15.00

Kleine bestellingen of last minute bestellingen kunnen iets afwijken van bovenstaande gerechten.

Contact Ons
T 0612991979
info@detapasproeverij.nl


Social media